TIPS:

Slik setter du det opp:

1. Gå til Prosjektinnstillinger (du må være Administrator eller Prosjektadministrator for å se denne knappen)
  2. Opprett Brukergrupper, og huk av for hvem som skal være i gruppa.
    1. Evnt. velg å definer en spesifikk rolle for alle de i denne gruppa. (dette overstyrer den rollen de er tildelt i sin organisasjon).
  3. Gå til prosjekthotellet.
  4. Klikk på hengelåsen.
  5. Definer hva hver brukergruppe skal få lov til å gjøre.
    1. NBNB: Mapperettigheter du setter for en mappe blir arvet til undermappene! Så et tips er å holde dette enkelt for å ha oversikten. Som alltid: det enkle er ofte det beste.
  6. Klikk Lagre.

Bilder som viser prosessen: